Scholing voor professionals

Ben je professional in de zorg rond ouders en baby’s en of ben je in opleiding daarvoor?

Dan kun je een dag met me meelopen. Inschrijven kun je zelf hier  doen, of kijk op www.calendly.com/myrtevanlonkhuijsen (wel even doorscrollen naar beneden).

Als we elkaar al kennen vanuit werk of opleiding is inschrijven voldoende. Als we elkaar nog niet kennen stuur me dan even een mailtje dan bel ik je om kennis te maken en door te spreken wat ik kan bieden en wat ik van je vraag tijdens de dag. Mijn emailadres is info@myrteibclc.nl .

Daarnaast geef ik ook lessen aan zorgprofessionals. Want ook borstvoedingsbegeleiding kun je leren, en daarmee wordt je werk leuker.

Bij Vrouw en Zorg geef ik regelmatig lessen. Zowel incompany als op open inschrijving. Kijk op de site voor informatie over aankomende workshops.

Bij Baby en Borst in Almere geef ik najaar 2018 en voorjaar 2019 een open Masterclass over de Concorde techniek. Meer dan alleen een aanlegtrucje, en breder inzetbaar dan alleen bij een korte tongriem.

Voor een losse les of lezing hanteer ik 150 euro per uur inclusief voorbereidingstijd (minimaal 1 uur) en exclusief reiskosten.
Wanneer de organisatie een docententarief hanteert, kan ik in overleg van het vooropgestelde tarief afwijken. Gratis lessen geef ik alleen aan vrijwilligersorganisaties.