Informatie en Scholing

Borstvoeding is natuurlijk maar niet vanzelfsprekend. Borstvoeding geven kun je leren. Of zoals iemand ooit zei: ‘Breastfeeding is the most unnatural natural phenomenon’. Kennis geeft macht: zorg dat je weet wat je aan het doen bent.

Voor aanstaande ouders die cliënt zijn van Verloskundigen Van der Hoopstraat geef ik voorlichtingsavonden. En ik geef een open avond in het Engels op de Hygieastraat 8 in Amsterdam Zuid. Voor data en inschrijven klik je op de  knop ‘Inschrijven workshops‘ hiernaast.

Ook bij de Verloskundigen Amsterdam Zuid geef ik een informatieavond; je kunt je daarvoor opgeven bij hun assistente.

Daarnaast geef ik ook lessen aan zorgprofessionals. Want ook borstvoedingsbegeleiding kun je leren, en daarmee wordt je werk leuker.

Bij Vrouw en Zorg geef ik regelmatig lessen. Zowel incompany als op open inschrijving. Kijk op de site voor informatie over aankomende workshops.

Bij Baby en Borst in Almere geef ik een open Masterclass over de Concorde techniek. Meer dan alleen een aanlegtrucje, en breder inzetbaar dan alleen bij een korte tongriem.

Voor een losse les of lezing hanteer ik 150 euro per uur inclusief voorbereidingstijd (minimaal 1 uur) en exclusief reiskosten.
Wanneer de organisatie een docententarief hanteert, kan ik in overleg van het vooropgestelde tarief afwijken. Gratis lessen geef ik alleen aan vrijwilligersorganisaties.

7 reacties op "Informatie en Scholing"

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *